Bezielster van de praktijk ‘Sterk in je relatie”.

Als relatie- en singlecoach ondersteun ik cliënten waarbij het thema leven en dood in al haar facetten aan bod komt.

Relatiebreuken hebben met de dood te maken (afscheid nemen van…elke keer een beetje of veel sterven).
Nieuwe relaties beginnen betekent veelal terug leven of bieden een nieuwe heroriëntatie van het individu en loslaten van een oude weg…
Cliënten die een partner hebben verloren, hebben er dikwijls nood aan om hun verdriet te kunnen toelaten en het verlies te benoemen. Door deze emoties te doorleven krijgt het verlies een plek en komt er ruimte vrij. Het verwerkingsproces geeft op deze wijze nieuwe mogelijkheden, nieuw leven…Anderzijds leeft er bij verschillende cliënten die een relatie beëindigen ook blijdschap, omdat er daardoor nieuwe energie kan groeien.

In mijn coachings van koppels en individuen is- en blijft dit een kwetsbaar thema, omdat het zo diep de basisfundamenten van de mens raakt: er is geen leven, geen groei en geen verandering mogelijk zonder het bewustzijn en het doorleven van de eindigheid van alle ervaringen, nl de dood.Beiden zijn- en blijven inherent aan elkaar verbonden en dit bewustzijn verdient alle aandacht!Het nieuwe of het oude (leven en dood) verbinden en omarmen is belangrijk, zodat ze naast- en met elkaar kunnen bestaan.

Catherine geeft door haar bezield project op een authentieke en mooie manier een waardevolle stem aan dit thema. Ze verbindt leven en dood op een integere, taboedoorbrekende en originele wijze die inherent verbonden en aanwezig zijn in ieder mens.

Chapeau Catherine, voor wat je hierdoor neerzet in de wereld!