“Missing You vzw zet zich in voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die iemand dierbaar verloren zijn. Onze organisatie organiseert lotgenotenactiviteiten waarbij leeftijdsgenoten elkaar ontmoeten, en waarbij de deelnemers steun, troost en (h)erkenning kunnen vinden voor hun verdriet.

Door deze ontmoetingen merken wij dat rouw en verlies nog een groot taboe is in onze samenleving. Dat nabestaanden vaak op vooroordelen of onbegrip botsen, dat er niet voldoende tijd of gepaste steun wordt geboden na een overlijden door de onmiddellijke omgeving. Daarom kunnen wij initiatieven zoals dat van Catherine Delneste, waar er bewust stilgestaan wordt bij de dood, waarbij er met de deelnemers aan de slag wordt gegaan en verbinding gecreëerd wordt alleen maar aanmoedigen!

Heel veel succes met je mooie project!”